About me

          Inca de mic am fost atras de latura artistica si creativa. Cand aveam 4-5 ani, parintii mei au cumparat un tablou in care erau ilustrati intr-un mod foarte artistic Adam si Eva goi langa mare, protejati de aripile unei lebede imense. Eram fascinat de acel tablou si in fiecare seara imi luam mama de mana si o duceam la peretele pe care era atarnat ca sa il privim. La varsta de 9 ani am inceput sa fac sculptura si asta a durat cam un an, pana cand am avut un mic incident incercad sa tai o bucata de lemn. Slava domnului, nu am ramas cu semne. 

          Cand am mai crescut, am realizat cat de mult imi place fotografia si sentimentul ca am facut ceva frumos care va ramane in timp.

22255124_1716854908387386_35086068193605

 

          Inca nu aveam o camera foto, asa ca am inceput sa caut fotografii pe internet si sa incerc sa le editez in diferite programe care contineau filtre de culoare, bule de apa, fum, praf, etc. Apoi am aflat de Photoshop si totul s-a schimbat. Mi-am cumparat un aparat foto care semana cu ceva profesional si am inceput sa fotografiez tot ce mi se parea interesant. Dupa fiecare sesiune eram nerabdator sa ajung acasa sa editez. 

          Am pastrat totul la nivel de pasiune pentru cativa ani, dupa care, in timpul facultatii am ajuns in SUA prin programul Work and Travel, unde trebuia sa lucrez ca si Go Kart Attendat intr-un parc de distractii. Ajuns acolo, am vazut buticul cu poze si i-am spus managerului ca sunt pasionat de fotografie iar acesta a hotarat sa imi acorde o sansa si sa-mi ofere un training, dupa care si un post de fotograf. Eram fascinat de ce poate face un DSLR, asa ca am tot incercat sa fotografiez oamenii diferit de ceea ce se facea acolo, fapt care a dublat vanzarile si din acest motiv a tot insistat sa imi cumpar un DSLR si sa ma dezvolt in acest domeniu. Asa am si facut.

 

          Inapoi in Romania am inceput sa fotografiez in cluburile din Bucuresti si in timp sa merg la diferite workshopuri de fotografie de portret, produse si food, fashion, boudoir, glamour, nud, printre care si cel al lui Daniel Ilinca. 

          In prezent colaborez cu mai multe studiouri pe partea de fotografie glamour si boudoir dar si independent in propriul studio de pe Calea Victoriei pentru proiecte fashion, glamour si boudoir.